Kerületi röplabda bajnokság – második forduló

A kerületi röplabda bajnokság második fordulójában három mérkőzésből egyet nyertek meg a lányok. Összesítésben a harmadik helyen végeztünk.

Csapat tagjai:

Kiss Dorka 7.a

Lampert Lilla 7.a

Polyóka Hella 7.a

Koncz Eszter 7.b

Süveg Erzsébet 7.b

Wolf-Kollár Iza 7.b

Antal Réka 8.a

Bedő Szonja 8.a

Koppándy Dóra 8.a

képek -facebook

 

Kerületi röplabda bajnokság

A kerületi röplabda bajnokság első fordulójában három mérkőzésből kettőt nyertek meg a lányok. Nagyon ügyesek voltak. Csapat tagjai:

Kiss Dorka 7.a

Lampert Lilla 7.a

Polyóka Hella 7.a

Branda Helga  7.b

Koncz Eszter  7.b

Süveg Erzsébet  7.b

Wolf-Kollár Iza   7.b

Adorján Bernadett   8.a

Antal Réka 8.a

Bedő Szonja  8.a

Facebook

Országos sumo bajnokság

Polyóka Patrik iskolánk 5.b osztályos tanulója második helyezést el az országos sumo bajnokságon gyermek kategóriában. Január 14-én Érden rendezték a versenyt. Szeretettel gratulálunk Patriknak 🙂

Polgár a helyi demokráciában verseny

Az idén három csapattal vettünk részt a CIKK Egyesület rendezésében a Polgár a helyi demokráciában elnevezésű vetélkedőn. Ebben a tanévben két fordulóból állt. A versenyre jelentkező 10 csapatból mindhárom csapatunk bekerült az első online forduló után a döntő hat résztvevője közé! Hatodikosaink Kőbányai Muskétások néven indultak, és az online fodulóban 97%-os eredménnyel végeztek az első helyen. A Muskétások: Dörnyei Lili, Tárczy Emma, Wahl Barnabás, Wahl Kristóf. Hetedikes csapatunk a Kőbányáért nevet választotta, és szintén a döntő résztvevői lettek. Csapattagok: Bognár-Királyfi Benedek, Hajdinák Iván, Somodi Dániel, Suba Hunor. Nyolcadikos lányaink Már megint! ott voltak a döntőben: Antal Réka, Koppándy Dóra, Risko Vivien és Turányi Tímea.

A döntő december 12-én zajlott a Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény falai között érdekes és izgalmas feladatokkal. Ismerni és felismerni kellett Kőbánya nevezetességeit, Kőbánya híres embereit. Gondolkodni és érvelni kellett a vitában, szövegértési feladatot is teljesíteni kellett. A sok készülés, az ügyes érvelés, gondolkodás eredménye a következő lett:

  1. helyezést ért el a Kőbányai Muskétások csapata, 4. lett a Már megint! csapat, 5. lett a Kőbányáért csapatunk!

Hatalmas dicséret illeti őket kitartó munkájukért! Jutalmuk májusban egy klassz kirándulás lesz felkészítő tanáraikkal együtt!

Facebook – képek